Info maastoon tuleville

Islanninhevoset ovat rauhallisia ja maastovarmoja, joten maastoihin tulevilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hevosista. Aloittelijoiden kannattaa kuitenkin mainita asiasta varausta tehtäessä, jotta osaamme antaa tarvittavia ohjeita ennen lähtöä.

Maastoretkelle lähtevien kannattaa olla ajoissa paikalla, noin 30-45 minuuttia ennen lähtöaikaa. Hevosen saa satuloida itse, autamme tietenkin tarvittaessa.

Vaatetus kannattaa valita sään mukaan ja etenkin talvella mieluummin liikaa kuin liian vähän. Housuissa ei ole hyvä olla paksuja saumoja, koska ne saattavat hiertää. Kengiksi sopivat esim. kumisaappaat tai vaelluskengät. Talvella lämpimät kengät, joissa on pieni korko. Ratsastuskypärän ja tarvittaessa heijastinliivin saa lainaksi tallilta.

Ratsastajille suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta, koska toimintamme ollessa pienimuotoista emme ole vakuuttaneet ratsastajia tallin puolesta.

Tallilla on oikeus siirtää vaelluksen ajankohtaa esimerkiksi pakkasrajojen ylittyessä.

Ohjeistukset peruutuksista löytyy täältä.

Tervetuloa rentouttavalle maastoretkelle islanninhevosten maailmaan!Mintzun Issikkatalli, Puh. 040 5513117, posti(a)mintzu.netMobiili